Forslag til jubilæumsrepertoire

 

I foråret 2018 kan Det Rytmiske Selskab fejre sit 10 års jubilæum. Jubilæet vil blive markeret med en koncert, hvor repertoiret på en eller anden vis både skal være repræsentativt for korets udvikling siden starten i 2008 og vise korets musikalske spændvidde.

 

Hvad skal vi synge??
Nu kan det være en vanskelig opgave at sammensætte en jubilæumskoncert ud fra et så mangfoldigt repertoire, som Det Rytmiske Selskab har været igennem. Hvert enkelt kormedlem har ganske givet sine yndlingssange. Derfor er bestyrelsen og dirigenten blevet enige om, at hvert enkelt medlem kan foreslå tre sange i prioriteret rækkefølge. De tre forslag skrives ind i skemaet herunder. Når man har udfyldt alle felter, trykker man bare på Send, så kommer forslaget til bestyrelsen. Efterfølgende vil dirigenten sammen med bestyrelsen ud fra forslagene sammensætte et koncertprogram.

 


Hvilke sange har vi egentlig sunget??

Gå ind på siden For medlemmer. Her finder man en samlet oversigt. Det kan være, at enkelte af de medlemmer, som var med fra starten, kan huske, at koret har sunget en sang, der ikke står på listen. En sådan sang må selvfølgelig også gerne foreslås.

 

Afstemningen er slut – her er resultatet!

34 af korets i alt 66 medlemmer havde ved tidsfristens udløb givet deres mening til kende. Det svarer til en stemmeprocent på 51,5%. Der er afgivet stemmer på ca. halvdelen af de sange, koret har beskæftiget sig med gennem tiderne, og de engelsksprogede må siges at være ganske dominerende. Der er således ikke en eneste dansk eller dansksproget sang i top 10, men det ser endnu værre ud for de svensksprogede. Kun en enkelt sang har fået en enkelt stemme. Til gengæld er der jo så svenskere impliceret i et par de højt placerede engelsksprogede sange. Endelig er kun fire sange fra det aktuelle repertoire sluppet igennem de “strenge” stemmeafgiveres “nåleøje”.

Men døm selv, her er listen:

 

Placering Titel Stemmer
1 American Tune 22
2 Fix You 16
3 Fields of Gold 14
4 Bohemian Rhapsody 11
5 Bridge Over Troubled Water 10
6 Let’s Groove 8
7-8 Haven’t Met You Yet 7
Mamma Mia 7
9-10 Chess (medley) 6
Isn’t She Lovely 6
11-13 Amazing Graze 5
Because 5
Dansevise 5
14-21 Fald min engel 4
God Bless the Child 4
Hallelujah 4
I Get Around 4
It Don’t Mean a Thing 4
Oh, Shenandoah 4
Superior 4
What a Wonderful World 4
22-28 All I Ask of You 3
Aquarius 3
Don’t Know Why 3
Nero’s Expedition 3
Shine 3
Tilo Akandita Brikama 3
You Are So Beautiful 3
29-39 All You Need Is Love 2
Father of Heaven 2
Halleluja, I Just Love Her So 2
Kys Hinanden 2
Life On Mars 2
Make You Feel My Love 2
Norsk brudemarch 2
Ticket to Ride 2
Tuxedo Junction 2
Wave 2
Åen og Havet 2
40-46 Every Breath You Take 1
Giv dem Himlen Tilbage 1
Sangenes Sal 1
Skibet skal sejle i nat 1
Some Day My Prince Will Come 1
Vem kan Segla 1
Potpourri over Beatles sange 1

 
 

792total visits,1visits today

Skriv en meddelelse/kommentar

 

 

 

Du kan bruge disse HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>